Karlshamn2024-07-04T13:37:10+00:00

Vi söker alltid nya talanger till Sveriges mest innovativa företagsgrupp! Är det du eller kanske någon du känner?

Tipsa & vinn

På CIMON-kontoret med havet runt knuten, Karlshamns bästa lunchbalkong och stans gladaste kollegor växer dagligen nya idéer och innovationer fram. Och växer, det gör även våra olika team.

Vi är alltid på jakt efter nya talanger som vill vara med och forma framtiden. Kanske är du eller någon du känner vår nya kollega?

Var med och forma framtiden hos ett av våra innovativa företag i Karlshamn

Skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar för att hjälpa sina kunder att möta framtiden.

Är du intresserad?
Läs mer om företaget.

Läs mer här
Unik plattform som digitaliserar entreprenad- och infrastrukturbranschen - med hållbarhet i fokus.

Är du intresserad?
Läs mer om företaget.

Läs mer här
Tar fram högteknologiska lösningar inom hjärnforskning, nanoteknologi och biomaterial - har utsetts till ett av de mest intressanta forskningsprojekten kopplat till ett universitet i Sverige.

Är du intresserad?
Läs mer om företaget.

Läs mer här
Världsledande inom att hantera biverkningar från cellgiftsbehandlingar och är på en global, målinriktad resa mot att förändra synen på cancer.

Är du intresserad?
Läs mer om företaget.

Läs mer här
Prisat edtechbolag som samlar Nordens bästa digitala skolverktyg och läromedel på ett ställe, för en enklare skolvardag för över 750 000 lärare och elever.

Är du intresserad?
Läs mer om företaget.

Läs mer här
Världsledande företag inom induktion, som har utvecklat ett patenterat, unikt system för tillverkning av nanostrukturmönster för Light Guide Plates till bildskärmar, front lights, optisk film och VR.

Är du intresserad?
Läs mer om företaget.

Läs mer här
En legal technology-plattform som automatiserar och strukturerar den juridiska processen i samband med resning av private equity-fonder.

Är du intresserad?
Läs mer om företaget.

Läs mer här

Vinn en övernattning för två på Eriksberg!

Vinn en övernattning för två på Eriksberg!

Rekommendera en, två eller ännu fler vänner, hemvändare, grannar, släktingar eller andra som du tror skulle kunna vara vår nya kollega. Eller kanske är det du själv som vill utvecklas framåt med oss?

Alla som tipsar är med och tävlar om en övernattning för två på Eriksberg, Nordens största safaripark i hjärtat av Blekinge, i deras nya hotell ”Arken”.

Välkommen med ditt tips, oavsett om det gäller dig själv eller någon du känner!

Jag vill tipsa

Här är några av våra lediga jobb just nu!

FAQ

Här hittar du svar på några vanliga frågor och våra kontaktuppgifter.

Hur är jag med i tävlingen?2024-07-04T06:45:33+00:00

Det är enkelt att vara med i tävlingen! Du kan antingen tipsa om en vän som du tror skulle passa att jobba hos oss, eller så kan du själv anmäla ditt intresse för att bli en del av Cimon. Oavsett vilket alternativ du väljer, är du med i utlottningen av en övernattning för två inklusive spa-entré på nya hotell Arken på Eriksberg. Vinnaren dras i augusti.

Hur kan jag tipsa om en vän?2024-07-04T06:45:14+00:00

För att tipsa om en vän som du tror skulle passa som en framtida kollega, fyller du bara i formuläret “Tipsa & Vinn”. På så sätt är du även med i utlottningen av en hotellnatt för två på Eriksberg!

Jag är nyfiken på att själv bli en del av Cimonkoncernen! Vad gör jag?2024-07-04T06:45:53+00:00

Vad roligt! Du är varmt välkommen att skicka in ett tips om dig själv via formuläret “Tipsa & Vinn”. Många av våra bolag har även dedikerade jobbsidor där du enkelt kan connecta med oss. På så sätt får du förtur på nya tjänster som dyker upp, samt en inblick i hur det är att jobba hos oss.

Hur kommer jag i kontakt med rätt företag?2024-07-04T06:46:14+00:00

Ovan har vi listat alla våra företag, där du enkelt kan navigera till respektive företags hemsida. På hemsidan hittar du även kontaktuppgifter för respektive bolag.

Vilka företag tillhör Cimonkoncernen?2024-07-04T06:44:36+00:00

Just nu är vi sju innovativa och nytänkande bolag inom Cimonkoncernen. Du kan läsa om de olika bolagen och vad de sysslar med här ovan.

Till toppen