En god julhälsning från CIMON

Nu är det inte många dagar kvar till jul och det är då vi ägnar en tanke åt dem som behöver det lite extra. Precis som tidigare år har flera av våra anställda valt att engagera sig för välgörande ändamål. Årets julgåvor går bland annat till Enable och Musikhjälpen.

Enable är en organisation som ger stöd i form av boende och utbildning för att föräldralösa flickor i Indien ska kunna få en trygg uppväxt och framtid.

Högaktuella Musikhjälpen i SR/SVT har i år haft temat ”Barn är inte till salu”, där den gemensamma slutsumman från hela Sverige efter en veckas insamling slutligen hamnade på över 74 miljoner kronor som går till kampen mot människohandel.

Det är verkligen ett bevis på att alla kan vara med och bidra till någonting stort!

Vi på CIMON önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Läs mer här:
Enable
Musikhjälpen