Avalon Solutions utvalda av Google för världstäckande kreativt utbildningspaket

Avalon Solutions, som hjälper organisationer att skapa sin digitala arbetsplats, är partner med flera ledande molnleverantörer. En del i detta innebär att de är en certifierad premier partner för Google for Education, samt även en av Nordens största leverantörer av Chrome och Chromebooks. Avalon Solutions har nu också blivit utvalda av Google för att bli en av de första i Europa att sälja digitala utbildningspaket för skolor.

Google är ledande på marknaden när det gäller att bygga och tillhandahålla digitala verktyg för skola och utbildning, vilket syns tydligt gällande användandet av Chromebooks och G Suite for Education världen över.

Det nyframtagna utbildningspaketet innehåller tre av de mest framstående apparna inom kreativt lärande: Soundtrap, WeVideo och Explain Everything.

Soundtrap hjälper användaren att skapa musik online, även tillsammans med sitt eget inkopplade instrument.

WeVideo är en molnbaserad tjänst som gör att användaren tillsammans med andra kan skapa och editera videos.

Explain Everything är en unik och interaktiv app för whiteboards.

Utbildningspaketet, som är rabatterat med 20%, kommer endast vara möjligt att köpa via Avalon Solutions. Ronald Haagensen, affärsutvecklare på Avalon Solutions, är förväntansfull: ”Vi har redan fått in beställningar av både norska och svenska kommuner och vi ser verkligen fram emot vad användandet av dessa kreativa appar kan åstadkomma för skolans elever och lärare”.

För att läsa mer om Avalon och detta samarbete eller göra en beställning, klicka här.