Viron tjuvstartar julhandeln med förmånliga Black Friday-erbjudanden

Viron Media Gruppen, som bland annat driver e-handelsplatserna Photomic.com och Galio.se, storsatsar inför “Black Friday” och ger kunderna möjlighet att göra extra klipp inför julen.

Black Friday är från början ett amerikanskt fenomen och är idag den största shopping- och readagen på året i USA. Tack vare många kedjors och butikers förmånliga specialerbjudanden, så är det också traditionellt dagen då julhandeln inleds på riktigt. Black Friday kom till Sverige 2013 och har exploderat som fenomen även här, både hos butiker och köpare. 2013 ökade näthandeln med 100% under Black Friday, jämfört med en vanlig fredag och shoppinglusten hos köparna har ökat ännu mer sedan dess under denna dag.

För Photomics räkning, som sedan flera år har en väletablerad e-handelsplats, så blir det specialerbjudanden gällande utvalda produkter i bildbutiken, vilket bland annat innefattar canvastavlor, muggar, mobilskal, julkort, m.m, med personlig touch och som levereras till kunden fraktfritt. För Galios del är det en chans för blivande studenter att köpa både studentmössor och tillbehör till 20% rabatt.

– Det är verkligen ett ypperligt tillfälle att överraska någon med julklappar och samtidigt göra en bra deal, säger Atle Andersen, VD för Viron Media.

Vill du veta mer? För att veta mer om bolagens Black Friday-satsningar, så kommer respektive bolag lägga upp just sina erbjudanden här på fredag: